keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kamu :)

Meinasin nyt kertoa vähän Kamusta. Kamu on ollut meillä noin. 7 vuotta. Se oli meidän ensimmäinen noutaja. Kamu on pieni urokseksi ja luulemme, että Retusta tulee isompi. Kamu on luonteeltaan todella ihana. Kamu on rauhallinen ja lepsu + tietenkin on ruoan perään. Kamu on ollut todella ihana koira. Jo toistamiseen.

Kamun turkki on punaruskea valkoisin merkein. Sillä on kyllä aika vähän valkoista verrattuna Retuun. Kamulla voisi olla enemmän valkoista, mutta olemme tyytyväisiä tähänkin.

Kun ostimme Kamun saimme sen 900€ koska joku toinen olisi ottanut Kamun. Ei siis meidän tarvinnut maksaa varausmaksua.

Kamun noutamisessa on puutteita koska emme silloin osanneet kouluttaa Kamua oikein. Kamu lähtee heti hakemaan, kun pamaus on kuulunut. Kamu kyllä mielellään hakee lintuja, mutta se ei nää minne se on tippunut niin se on aivan hukassa siellä metsässä.

Meillä oli yhdessä vaiheessa kaksi undua. Kamu oli aivan innoissaan kun ne tuli meille. Se olisi halunnut pyydystää ne. Mutta kyllä se tottu sitten niihin aika äkkiä.

Kamu on ollut meidän mukana monessa paikassa. Monilla mökeillä ja taloilla. Eniten se on viettänyt aikaa meidän mökillä ja kotona. Meillä on hyvä kun mökillä on ranta siinä lähellä niin Kamu pääsee uimaan aina kun se haluaa, mutta eniten se viettää aikaa "sillan alla" eli talon alla.

Tämmöinen se meidän Kamu on. :)


  


 

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti