lauantai 26. huhtikuuta 2014

Retun ekat näyttelyt.

Tänään oli Retun ensimmäiset näyttelyt ja m,eni mielestäni ihna hyvin. Reti oli junnuluokan kolmas (osallistujia oli viisi) ja sai erittäin hyvän. Arvostelut olisvat ihan hyvät ja nyt sitten kirjoitan ''puhtaaksi''.

'' Hyvät mittasuhteet. Oikeanmuotoinen nuoren uroksen pää. Riittävä kaulanpituus. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä ja takaa. Ikään sopiva rungon voimakkuus. Hyvä rintäkehän syvyyv, mutta pituutta voisi olla hieman lisää. Hieman tynkkä lantiö ja alakiinnittynyt häntä. Oikeanlaatuinen turkki ei parhaassa kunnossa tänään.'' Tuomari Pratt Tuula

Kun tulimme Pihäsalmelle, Retu oli ihan innoissaan, mutta päivän mittaan Retu oli niin tylsistynyt ja väsynyt ettei jaksanu tehdä mitään. Retu oli kyllä ihmeen rauhallinen, olisin uskonut että sillä olisi ollut virtaa koko päivä, mutta ei. Retun sisätukset pärjäsivät myös todella hyvin. Pari sai erinomaisen, jotenka onnea heille ja tietysti muillekkin. En tiedä että mennäänkö toiste, koska me ollaan otettu Retu oikeastaan metsästys käyttöön ei näyttely. Tässä on sitten video ja pari kuvaa tänään.Tänään kun tulimme näyttelyistä, menimme heti ulos. Heittelin Retulle keppiä, mutta sitten se meni katolle ja Retu oli ihan ihmeissään ja vinku että missä se on. Nii piti mun mennä hakemaan halkoliiteristä uusi keppi. Retu ja Kamu oli ihanasti vierekkäin jotenka oli pakko ottaa kuva. Ja siitä sain idean tehdä uuden bannerin. Ja ihan hyvä siitä tuli. Vaikken melkein muistanut miten niitä tehdään. Tänään oli kyllä hyvä sää olla ulkona.


Retu on kyllä noutaja, koska se haluu koko ajna hakea keppiä, damia taikka halkoa. Ja se tuo jalkoihin jopa kiviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti