maanantai 6. tammikuuta 2014

Pellolla voi leikkiä ja treenata

Kamu ja Retu lenkille lähdössä.
Kävimme tänään koirien kanssa pellolla. Pellolle oli noin. 500m maantietä pitkin. Se oli Retulle toinen kerta, kun se käy pellolla. Itse kävin vasta tänään ensimmäistä kertaa. Kamusta ja Retusta oli todella mukavaa päästä kunnolla juoksemaan. Sen huomasi jo paljon ennen peltoa. Retu oli aika rauhallinen normaali vähän enemmän virtaa jos niin voi sanoa, kun kuljimme tietä pitkin. Sen huomasi siitä, kun Retun hihna oli vähän tiukemmalla kuin ennen. Kamu se vaan tyynen rauhalliseesti käveli. Ja nyt sitten niitä kuvia on. Ja laatu on taas sitä samaa.


Kamu ei paljoa hötkyile.

Kun pääsimme sopivaan kohtaa jossa ei tarvinnut enään tiellä kävellä ja jonka vieressä oli hoitometsää, päästimme koirat vapaaksi. Retu heti ensimmäisenä oli pallon perässä. Kyllä Kamuunkin tuli virtaa pellolla. Ei se kuitenkaan ihan rauhallinen aina ole. 

Kamu liikeessä. Vaikka vaan nuuskii maata.
Retu vauhdissa.
 Treenit meni ihan hyvin. Harjoitilimme noutamista ja linjaa. Retulle tuottaa pikkusen vaikeuksia nuo linjat. Retu ei aina mene suoraan, mutta harjotus tekee mestarin. Kova treeni kyllä auttaa siihen. Tässä olisi vielä vähän videoo treeneistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti