sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kännykän kätköistä.

Tuli sitten tänään tutkittua kännykkää ja sen kuvia. Löyty kivasti vanhoja kuvia. Kun Retu on ihan pieni.Ja paljon muuta. Jotenka nyt on sitten kuva päivä. Ihania videoitakin löysi jotenka ne saatte myös nähdä.

 Tämä päivä on mennyt hyvin. Aloitimme tällä viikolla agilityn (pihassa). Olemme harjoiteltu pujottelua. Ja kyllä se nyt ihan hyvin osaa. No tietty välillä menee ohi, mutta vasta aloiteettiin niin ei voi heti osata ja ymmärtää. Äitien päivä meni toisi mukavasti. Ei mitään ihmeempiä. Paitsi se kun Retu oppi viime syksynä, että tramppikselle voi hypätä milloin vaan. Se hankaloittaa, koska kun lapset hyppivä ja Retu on mukana riehumassa. No jospa ei vahinkoa sattuisi sitten.

Olin tässä pari päivää sitten kaverin kanssa lenkillä. Kun lähin sitten siitä kotia päin Retun kanssa, niin käveltiin sellaista hiekkatietä jossa oli reunassa penkit niin laitoin Retun sitten istumaan penkille ja otin pari kuvaa. Jäimme vähäksi ajaksi Retun kanssa siihen ja ruperin napsuttamaan penkin vieressä olevaa roskista, silloin Retu hyppäsi roskiksen päälle ja minä otin Retu siitä pois ja nauroin miten voi olla noin höpmelö koira, että hyppää roskiksen päälle. Peri atteessa se oli minun vika kun naputin sitä, mutta kyl se oli humoristisen näköistä, kun koira hyppää sinne.




Kukkulan kuningas!!!





 Kamu pienenä


Virtaa riittää!!



Pikku mussukat ;)



 Outoja nukumis tapoja Retulla.


Saatoisko mekin sen muffinssin?



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti