sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Aluksi lenkki ja sitte pesu.

Kävin kummankin koirulin kanssa lenkillä. Kulkivat hyvin hihnassa lukuun ottamatta niitä joitakin kertoja kun koirat alkoivat vetää. En ole ennen yksin käyttänyt kumpaakin koiraa lenkillä olen vain käyttänyt erikseen, kun olen ollut yksin. Siihen nimeen menivät hyvin. Tulipa sitten matkalla mieleen, että kameran olisi sitten voinut kameran ottaa mukaan. Oliai tullut hyviä kuvia. Aluksi kun päästiin soratielle tai tielle mitä ei käytetää, vaan lenkkeilyyn. Reittiä kutsutaa lammenlenkiksi.

Retu oli todella innoissaan riehui, kuin mikäkin juoksi sinne ja jätte meinas yhdessä vaiheessa mennä järveen, heti kun tassut kastu niin hyppäs takasin ja riehu. No lenkin lopussa tien vieressä oli iso oja. On helppo arvata että Retu tietenkin hyppää sen yli, mutta ei pääasykkään kuivin turkin hyppäämään vaan takatassut eivät päässekkäät kuivalle maalle vaan jäivät ovaan jossa oli paljon vettä. Siinä se Retu tuli sitten kuraiseksi ja likaiseksi. Sitten kun Retu hyppäsi takaisin samalla tavalla sitä kävi. On se Retu niin mahoton.

No kotona sitten odotti pesu. En ole enne pessyt sitä. Retun mielestä vesi ei ollut mitään kivaa, mutta minä tein siitä kivaa kun leikin Retun kanssa vedellä. Saatte jostain muusta pesusta kuvia ja ehkä videota, mutta tällä kertaa ei minulla ole kuvia tai mitään.

Mutta tällä kertaa tällaista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti