maanantai 13. toukokuuta 2013

Mökki ja järvi!

Mökki on kyllä paraspaikka koirien mielestä ,koska ne pääsee juoksemaan ja telmimään vapaasti luontoon. Ja järvessä uimaan. Mökillä oli tulva vesi jotenka noutamis harjoittelu oli Retun mielestä jännää, koska yhdessä vaiheessa tulee pudotus. Retu ei uskaltanut kunnolla mennä siitä syvemmälle, kun taas Kamu meni heti damin perään.

Kävimme myös metsä retkellä tutkimassa koirien kanssa luontoa. Kummatkin olivat innoissaan. Retu ei ollut enne käynyt kunnon metsä lenkillä. Ja kävimme siinä samassa piipahtamassa katsomassa Kurkia, mutta eihän niitä näkynyt vaan ääni kuuluu. Kun olimme lammella jossa Kurjet olivat olleet sieltä lähti pari sorsea lentoon, Kamunhan mielestä ne olivat todella mukavia. Silloin Kamu lähti niiden lähtöpaikalle ja Retu seurasi perässä. Yhdessä vaiheessa Kamu lähti uimaan rantaa pitkin, olimme jo huolissamm eettei kai se huku, mutta onneksi ei, koska kamu on todella hyvä uimari. : D


 

Totuttelimme Retua veneilyyn, koska se tulee kesän aikana olemaan paljon veneessä. Ja vielä pelastusliivi puuttuu koirilta mutta ne on ensisijainen hankinta. olemme jo 2 vuotta aijottu ostaa mutta nyt on pakko. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti