sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Mökki.

Enpä keksinyt parempaa otsikkoa. No olimme torstaista sunnuntaihin mökillä. Niihin päiviin mahtuu monta nausun aihetta. Esim. Retu ''huuta'' sisällä kun kävimme vierailulla naapuri mökillä. Ja uikutus kuului sinne asti. Suoraan sanotusti ja ei mitenkään kaunistellen Retu huusi sisällä. Se ei uikuta vaan melkein ulvoo, oikeastaan ulvomisen ja huudon sekoitusta.

Ja sitten Retu vesimittareiden niitten ötököiden perään vinku. Se aluks seurasi niitä tarkkaan, sitten kun ne meni liian kauvas se alkoi kauheena tassuttelemaan rannalla ja vinkumaan. Sitten kun ne tuli tarpees lähelle Retu alkoi tassulla huitomaan. No tippui Retu kerran laiturilta sen takia. :)Laitoimme mökillä laatta kiviä polulle no Retu oli jo kaivamaassa siitä vierestä hiekkaa pois. Ja siirteli kiviä sinne sun tänne. Olisi pitänyt saada videolle se. :)

No päivällä pelatiin betangueta. No arvaatte varmaan Retu haki ne pallot takas mitkä oltiin heitetty. Ihme ettei Retua satu suuhun hampaisiin ne rautaiset pallot. Ja lisäks se kaivoi pallon viereen kuopan ja tassuilla vieritti pallon kuoppaan ja otti siitä suuhun. Mikä logiikka. :D

No kun heitimme damin järveen, Retu haki sitä monta kertaa, mutta yhen jutun Retu on keksinyt. Se tulee laiturin tika portaita pitkin takaisin laiturille. Ja taitavasti tulee. Se eka laittaa tassut ylimmälle portalle sitten ponnistaa pohjasta vauhtia ja hypää. Että sen taka tasssut tulee tokalle portaalle ja siitä se sitten tulee helpon näköisesti ylös. No on niitä epäonnistumisia mahtunut mukaan, on pitänyt auttaa ja kaikkee.

Kamu sentään ei hölmöillyt vaan nukku ja lekotteli varjossa. Se on niin rauhallinen paitsi sillon kun sille heitetään damia. Se tassuttelee ja hyppii ja on niin innoissaan. Pitäisikö minun enemmän rueta kuvaamaan niin olisi helpompi näyttää, kuin kertoa mitä ne koirat tekee aina. Varmaan olis helpompi.

:)

Koirat on todella innokkaita noutamaan, pitsi Kamulla lopahtaa se aina välillä. Retu hakis varmaan kokoa ajan jos sille jaksais ja kehtais heittää. Mutta lopetamme noin 5-7 heiton jälkeen. Retu uskaltaa hakea kaukaa ja todella innolla hakeekin.

Tossa olis vielä muutamia kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti