sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syksy on saapunut eikun talvi.No meinasin tehdä postauksen syksystä, mutta ei, lunta on jo 13 cm. No Retun mielestä se ei ainkaan haitannut menoa päin vastoin, Retu oli ihan täpinöissään. No Retu kasvoi lumen keskellä, se selittääkin kaiken. Kävimme mökillä perjantaina ja lauantaina Retu ja Kamu saivat olla paljon ulkona. Samalla treenasimme linjaa mökillä. Retu alkoi ehkä älyämään mitä se tarkoittaa. Harjottelimme linjaa tiellä. Siinä oli helppo, koska tien vieressä oli oja ja tiessä oli auton renkaiden ura. Oli tosi mukavaa olla pitkästä aikaa mökillä, touhuta koirien kanssa kaikkea. Kävimme hakemassa lähteestä vettä. Sinne on votai puoli kilometriä tai vähän yli. Juoksutimme Retua ja Kamua autonperässä irralteen, mökille asti. Retu pysyi hyvin perässä Kamu tuli jäljessä.

Tämä sunnutai päivä on mennyt todella leppoisasti Retu eikä kamu ole minnekkään hötkyilleet, vaikka Retu on haukkunut olemattomalle. Meidän päivä on meenyt muuten ihan hyvin.

PS. Olisi kiva saada teiltä lukijoilta kommentteja ja muutakin. Ja onnea Retun sisarille näyttely menestyksestä ja Caralle kun on suorittanut NOU1. Retu suorittaa vasta ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti