keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Paljon onnea!

Paljon Onnea Retu!!

Meijän pikku Retu on jo 1v ja 1 päivä. Muistin juuri äsken Retun synttärit. Meijän Retu on jo isopoika. No käyttäytymisestä ei huomaa kyllä mitään, että Retu on jo vuoden :) Meinaan huomenna mennä ostamaan Retulle jonkin lelun ja herkkua. On se 1 vuotis synttärit kyl aika iso juttu. Retu on kasvanut kyllä todella paljon. Tässä olisi pari kuvaa verrattavaksi.

 Retu melkein vuosikas :)
Retu 6 vk. :)  (kuva kennelin sivuilta)Retusta on tullut todella nätti koira ja sillä on pysynyt pennusta asti valkoinen viiva päässä. Se antaa todella paljon ilmettä Retulle. Ja se on todella mukavaa, että Retulla on päässä merkkejä, kun taas Kamulla ei ole.   Retu 4 vk. ( kuva kennelin sivuilta)
   Retulla on valkoinen viiru päässä.

Tämän hetkinen kuva Retuta. Vieläkin Retulla on valkoinen viiru päässä. Itsä olen todella mielissäni siitä kun Retulla on pysynyt tuo viiru.

Retusta ja Kamusta on tullut hyviä ystäviä. Vaikka Retu välillä istuu Kamun päällä. Ja kiusaa Kamua. Retu oli pentuna kokoajan kiinni Kamussa. Niitä ei voinut erottaa muuten, kuin laittaa eri huoneisiin. No onneksi nykyään Retu ei roiku Kamussa. Retu vaan härnää sitä. Mutta onneksi ne ei tappele.

Tuossa on kuva Retun pentu ajoista, kun se nukku Kamun vieressä. No kait nykyään ne saattaa mut ei enään niin paljoa. :)


Mutta todella PALJON ONNEA RETUN SISARUKSILLE!!


2 kommenttia:

 1. Onnittelut 1 vuotiaalle Retulle! Retusta on tullut komea nuoriherra:) Päivi onkin kertonut Retun kuulumisia, mm. karkureissun rusakon perässä ym. tarinoita. :)
  t. Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo no kaikkia en oo mustanut kirjottaa tänne :) minustakin Retusta on tullut kyllä todella ihana ja komea poika :)

   Poista