perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu tuli ja joulu meni

Olimme koko joulun mökillä, jonka takia kirjoitan vasta nyt. Joulu meni todella mukavasti. Koirulit saivat jouluaattona isot luut lahjaksi. Retu oli ihan ihmeissään se ei uskaltanut repiä lahjaa auki vaan pelkäsi sitä. No Kamu sentään uskalsi. Tämä joulu oli ensimmäinen Rtun kanssa ja ensimmäinen mökillä. Laitoimme kuuseen ihan oikeat kynttilät. No kuvia emme saaneet, kun unohdimme kamerasta muistikortin.

Joulupäivänä meillä oli mökillä vilskettä. Siskon perhe ja hänen koiransa tulivat mökille. Retu olijo illaalla ihan poikki. En yhtään ihmettele, koska Retu juoksi ja temmelsi niitten koirien kanssa. Joulupäivä kyllä meni leppoisasti muuten.

Tapaninpäivänä muut lähtivät pois. Päivemmällä menimme pienelle kävelylle, mutta Retun piti jäädä mökille. En ole enneen nähnyt, että Retu on niin uupunut. Retu varmaan jo jalkoihin sattu kun se vähän linkkasi. No Kamu sitten lähti meidän mukaan lenkille. Vielä illalla Retu ei jaksanut mitään tehdä.

No sitten tänään lähimme mökiltä pois. Siivosimme ja otimme kuusesta koristeet pois. No siitä sainkin idean, että Retu voi olla joulukuusi. Jotenka kiedoin Retun ympärille hopeanauhan ja volaaaa. Retu oli oikein nättipoika. No piti se sama Kamullekkin tehdä jotenka lopputulos on tämä.



Kamusta en sitten ottanutkaan kuvaa.




Kun lähdimme mökiltä Retua ihan ahisti olla häkissä. Usein ne on kyllä erillään, mutta ei olisi muuten mahtunut autoon ja kuitenkin turvallisuus ennen kaikkea. Olemme yrittäneet etsiä autoon sellaista verkkoa peräkonttiin, joka halkaisisi sen puoliksi. Se ei ole vielä tullut vastaan. Se olisi parempi, koska silloin olisi koirilla enemmän tilaa.Kotona koirat saivat yhden lahjan mitä emme muistaneet ottaa mukaan mökille. Ne saivat veto lelun. Retun mielestä se oli todella mukava. Se leikki sillä paljon.

Retu ja Kamu yhessä häkissä.


Joulu lahja



 








Uutena vuotena teille on yllätys. Nimittäin uusivuosi ja uuset kujeet ;) Jotenka ihanaa loppu vuotta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti